MAQOLLARNING MAVZUIY GURUHLARI VA ULARDA KONNOTATSIYANING IFODALANISHI - Muxammedova, Sumbul Ikrombek qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada maqollarning kelib chiqishi, oʻrganilishi masalasi, mavzu doirasida qilingan ilmiy izlanishlar haqida ma’lumotlar keltirilgan, shuningdek, maqollarda konnotativ va denotativ ma’no, konnotatsiyani yuzaga chiqaruvchi omillar haqida bayon qilingan, shuningdek, oʻzbek xalq maqollarning mavzuiy guruhlarida konnotatsiya hodisasi misollar orqali tahlilga tortilgan