INGLIZ TILINI XORIJIY TIL SIFATIDA O‘QITISHDA FRAZEOLOGIK BIRLIKLAR YUZASIDAN LINGVOMADANIY VA PRAGMATIK KOMPETENSIYANI SHAKLLANTIRISH - Yusupova , Nodiraxon Erkinjon qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqola frazeologik birliklarning lingvomadaniy va pragmatik xususiyatlari va talabalarda bu borada bilim hamda ko‘nikmalarni takomillashtirish haqida bo‘lib, ishning asosiy tadqiqot obyekti sifatida olingan ingliz va o‘zbek tillaridagi frazeologik birliklar orqali masala yuzasidan olg‘a surilgan fikrlar yoritib beriladi.