OʻZBEKISTON RESPUBLIKASINING DAVLAT BAYROGʻI - OʻZBEKISTON RESPUBLIKASI DAVLAT SUVERENITETINING RAMZIDIR - Yangiboyev , Farhod Rashidovich (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Mazkur maqolada yangi O‘zbekistonda amalga oshirilayotgan islohotlar, jamiyat hayotida davlat ramzlarining o‘rni, shu sohani rivojlantirish qanchalik darajada muhim ekanligi, shuningdek, davlat siyosati darajasiga ko‘tarilgani va qabul qilingan normativ huquqiy hujjatlar mazmun mohiyati va Vatanimiz mustaqilligi – biz uchun kuch-qudrat va ilhom manbayi, taraqqiyot va farovonlik asosi uchun taklif va tavsiyalar yoritilgan