ОИЛА ВА НИКОҲНИНГ МАНБАШУНОСЛИК ҲАМДА ТАРИХШУНОСЛИК БИЛАН АЛОКАДОРЛИГИ - Бекчанова , Нилуфар Ахмеджановна (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ушбу маколада оила ва никох тушунчасининг манбашунослигига хамда тарихшуносликка богликлик томони. Атрофлича тахлил килинган ва умумлаштирилган