CHET TILLARINI O‘QITISHDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR - Nematullayeva , Muslimaxon Raxmatullo qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Hozirgi rivojlanayotgan jamiyatda talab darajasiga ko‘tarilgan mavzulardan biri chet tilini samarali o‘qitish hisoblanadi. Shuning uchun ham xorijiy tillarni o‘qitishda yangi metod, uslublarga bo‘lgan talab va istak kun sayin ortib bormoqda. Ushbu maqolada chet tillarini o‘rgatishda foydalaniladigan pedagogik texnologiyalar, metodlar to‘g‘risida so‘z boradi.