БОСҚИНЧИЛИК ЖИНОЯТЛАРИНИ ПРОФИЛАКТИКАСИГА ДОИР АЙРИМ ХОРИЖИЙ ДАВЛАТЛАР ТАЖБРИБАСИ - Мирахмедов , Жахонгир Мирхонович (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
мақолада босқинчилик жиноятларини олдини олишда айрим хорижий давлатларининг ижобий амалиёти келтириб ўтилган бўлиб, қиёсий таҳлил қилинган ва ушбу амалиётларни республиканинг жиноятлар салмоғи юқори бўлган худудларда жорий қилиш масаласи муҳока қилинган.