O‘QUVCHILARNI FAOLLASHTIRISH, MUSTAQIL ISHLARNI TASHKIL ETISH ORQALI BILIM SAMARADORLIGINI OSHIRISH USULLARI - Nurillayeva, Ziyodaxon Xalimjon qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Bugungi kunda maktablarda olib borilayotgan turli xil pedagogik usullar o‘quvchilar uchun samarali bo‘lib kelmoqda. Shu sababli, o‘quvchilarni bilim olishga bo‘lgan qiziqishlari ortib bormoqda. Ushbu maqola o‘quvchilarni dars jarayonida yanada faollashtirish hamda mustaqil ishlarni tashkil etish orqali bilim samaradorligini oshirish yo‘llari haqida to‘xtalib o‘tiladi.