O‘ZBEKISTONDA TIJORAT BANKLARINING INFRATUZILMASINI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI - Teshaboyeva, Mohigul Eldorjon qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Tijorat banklari faoliyatini tashkil etish, qo‘shish va qayta tashkil etishning huquqiy asoslari, bank infratuzilmasining mazmuni va uni tijorat banklarida tutgan o‘rni.