ISBOTLASHGA DOIR MASALALAR - Noriyeva, Aziza Jasur qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada matematik isbotlashlarga doir ayrim masalalar hal etilgan bo‘lib, isbotlash uchun keltirilgan masalalardan oliy matematika fani o‘qitiladigan yo‘nalish talabalari ham foydalanishlari mumkin. Isbotlash jarayonini tahlil qilish orqali mustaqil ravishda isbotlashga doir masalalarni yechishlari mumkin. Bundan tashqari maqoladan dars jarayonida tadbiq qilish uchun professor-o‘qituvchilar ham foydalanishlari mumkin.