O‘SMIR YOSHIDAGI O‘QUVCHILARNING TAFAKKUR VA DIQQATINI O‘RGANISH NATIJALARI TAHLILI - Babajanov , Maqsadbek Ulug‘bekovich (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada tafakkur va diqqat haqida umumiy tushuncha va o‘smirlarda tafakkur va diqqatning darajalarini aniqlash uchun olingan 6 ta test natijalari tahlili keltirilgan.