OCHIQ-YER OSTI USULIDA QAZIB OLINADIGAN TOG‘ YON BAG‘RIDAGI RUDA KONLAR ZAHIRALARINI TIZIMLASHTIRISH - Tadjiyev , Shuhrat To‘lqinovich; Qobilov , Olimjon Sirojovich; Choriyorov , Jo‘rabek; Bahriddinov , Abdug‘affor Sharofiddin o‘g‘li (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada tog‘li hududdagi ruda konlarining konturi tashqarisida joylashgan zahiralarini ochiq-yer osti usulida qazib olishda ushbu zahiralarni tasniflash ko‘rib chiqildi.