SINTAKTIK ALOQA VOSITASI BO‘LISHGA XOSLANGAN BIRLIKLAR TAHLILI - Fayzullayeva , Mohinur Nodirjon qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada so‘z turkumlarini gap bo‘laklariga ixtisoslashuvida aloqa vazifasini bajaradigan bir qancha vositalar,xususan, egalik va kelishik kategoriyalari sintaktik vazifasi tahlil qilinadi.