GIPERBOLA, UNING ASIMPTOTA VA URINMALARIGA OID TEOREMALAR - Noriyeva , Aziza Jasur qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada ikkinchi tartibli chiziqlardan biri giperbola va uning asimptota va urinmalari orasidagi munosabatlar keltirilgan bo‘lib, ushbu munosabatlardan analitik geometriya fanini o‘rganuvchi talaba yoshlar hamda professor-o‘qituvchilar foydalanishlari mumkin.