ТЕРМОДАТЧИКЛАРНИ ОЛИШ ЙЎЛЛАРИ - Камалов, Х.У; Бекчанов, Д.Г; Жумамуратова, Б.П (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
мақолада нанокластерли кремний намуналари асосида термодатчиклар таёрлаш технологияси келтирилган. Шу билан бирга термодатчикларнинг термик коэффициентининг ҳароратга боғликлиги ҳақида маълумотлар келтирилган.