SAMARQAND SHAHRI OQOVA SUVLARINI OQIZISH TIZIMI ISHONCHLILIGINI TAXLILLASH - Yakubov , K.A; Mavlanova , Yu.I; G‘offorov , B.H (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Samarqand shahri oqova suvlarni oqizish tizimining holati va uning ishonchli ishlashi haqida ma’lumotlar keltirilgan. Oqova suvlarni oqizish tizimi tarixi, rivojlanish istiqbollari, uning ishonchliligiga ta’sir etuvchi omillar va ta’minlashning ustuvor yo‘nalishlari hamda oqova suvlarni oqizish tizimini modernizatsiyalash, unga yangi ta’mirlash usullarini joriy etishi, zamonaviy kompyuter texnologiyalari va geoaxborot tizimlaridan keng foydalanish haqida ma’lumotlar keltirilgan.