ШАҲРИСАБЗДА ЎРНАТИЛГАН АМИР ТЕМУР ҲАЙКАЛИНИНГ БАДИИЙ ХУСУСИЯТЛАРИ - Қодирова , Зилола Рўзибаевна (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Мазкур мақолада мустақиллик даврида Шаҳрисабзда ўрнатилган Амир Темур ҳайкали ва ватанимизда ҳайкалтарошлик ривожининг бадиий хусусиятлари ҳақида батафсил маълумот берилган.