YANGI O‘ZBEKISTON MA’NAVIY TARAQQIYOTINING HUQUQIY ASOSLARI - Yangiboyev , Farhod Rashidovich (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Mazkur maqolada yangi O‘zbekistonda amalga oshirilayotgan islohotlar, jamiyat taraqqiyotida ma’naviyatning o‘rni, shu sohani rivojlantirish qanchalik darajada muhim ekanligi, shuningdek, davlat siyosati darajasiga ko‘tarilgani va qabul qilingan normative huquqiy hujjatlar mazmun mohiyati va Yangi O‘zbekiston ma’naviy taraqqiyotini yuksaltirish uchun taklif va tavsiyalar yoritilgan.