HUQUQ DARSLIKLARI VA ULARGA QO‘YILADIGAN ZAMONAVIY TALABLAR - Yakubjonov , Nuriddin Ravshan o‘g‘li (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada huquq darsliklari ularga qo‘yiladigan zamonaviy talablar, bugungi kunda o‘quvchilarning huquqiy bilimini oshirish qaratilgan chora-tadbirlar haqida.