MAXSUS VA UMUMKASBIY FANLARNI O‘RGANISHDA TA’LIM JARAYONINING DIDAKTIK XUSUSIYATLARI - Mirsaatov , R. M; Kasimova , G.A (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqola maxsus va umumkasbiy fanlarni o‘rganishda ta’lim jarayonining didaktik xususiyatlariga bag‘ishlangan bo‘lib, ta’limda jarayonidagi tarbiya o‘qitish jarayoniga tarbiyaviy daqiqalarni kiritish orqali emas, balki o‘quv materialining g‘oyaviy ahamiyatga ega qismlarini tanlash orqali ta’minlashga bag‘ishlangan.