O‘QUVCHILARNI CHIZMACHILIK FANIDAN TO‘GARAK MASHG‘ULOTLARIDA AKSONOMETRIK PROYEKSIYALARNI O‘QITISH ORQALI KREATIVLIGINI RIVOJLANTIRISH - Malikov, K.G (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Mazkur maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida chizmachilik fanidan to‘garak mashg‘ulotlariда aksonometrik proyeksiyalarni o‘qitishda kreativligini rivojlantirish metodikasi bo‘yicha tavsiyalar berilgan.