O‘RTA OSIYODA XATTOTLIK MAKTABLARINING RIVOJLANISHI - Mamatov, Muhammadsolih Islomovich (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada xattotlik, Mavorounnahrda ushbu sohaning o‘rta asrlardan buyon tutgan o‘rni va uning ravnaqiga ulkan hissa qo‘shgan ustozlar haqida, Toshkent, Samarqand va Buxoro xattotlik maktablari va ularning faolyati borasida so‘z yuritilgan.