RAQAMLI USULLAR ASOSIDA GAZ DINAMIKASI TENGLAMASINING DIFFERENSIAL SXEMALARINI QURISH - Atadjanov , X.L; Auezova, R.K; Pirjanov , N.B (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada gaz dinamikasi tenglamalarini taxminiy hisoblash uchun raqamli usullardan foydalanish ko‘rib chiqiladi. Unda chekli ayirma usuli, chekli hajm usuli va chekli elementlar usuli tasvirlangan va ularni gaz dinamikasi tenglamalariga qanday qo‘llash mumkinligiga misollar keltirilgan.