NOAN’ANAVIY O‘G‘ITLARNING SOYA EKINI O‘SUV DAVRI DAVOMIYLIGIGA TA’SIRI - Raxmatov, A.; Abdiyev, A. (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada takroriy ekin sifatida ekilgan soya o‘simligini oltingugurt aralashtirilgan bentonit va oltingugurt aralashtirilgan karbomid o‘g‘itlari bilan oziqlantirishning soya ekinini o‘suv davrida davomiyligiga ta’siri o‘rganilgan.