THE IMPORTANCE OF DISCIPLINE IN THE EDUCATION OF SCHOOL LEARNERS - Azimova, Maftuna Shuxrat qizi; Usmonova, Roziya (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada maktab o‘quvchilari tartib-intizomining maktab va jamiyat hayotidagi ahamiyati va ta’lim olish jarayonidagi o‘rni, intizomsizlikning jamiyat hayotiga va yurt kelajagiga salbiy ta’siri, tartib- intizomni va o‘quv jarayonini yaxshilash uchun strategiyalar haqida fikr-mulohaza yuritiladi.