НУТҚНИНГ ФИЗИОЛОГИК АСОСИ - А.Умаров (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Тил – бу фикрни ифодаловчи ва фикрни мавжудлигини кўрсатувчи воситадир. Фикрлаш натижалари сўз ва гапларда ўз ифодасини топади, улар ёрдамида фикрлар алмашиш имкони пайдо бўлади.