FARG‘ONA VODIYSI ShAHARLARIDA OBODONCHILIK MASALALARI - Dilnoza G‘aniyeva, (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Mazkur maqolada Farg‘ona vodiysi shaharlarida ijtimoiy-madaniy infratuzilmalari va xizmat ko‘rsatish tizimini shakllanish jaryonlari tahlil etilgan.