TEACHING READING USING PRE-READING TASKS - Urazaliyeva Shoxsanam Shavkat qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Mazkur maqolada o‘quvchilarda o‘qish darslarini samarali tashkillashda muhim bo‘lgan jihatlar namunalar asosida yoritilgan. Shuningdek, o‘qish darslarida o‘quvchilarining nutq salohiyatini rivojlantirishda qo‘llanuvchi metodlar va asosiy talablar aks ettirilgan, hamda o‘qishni o‘rgatishni bir qancha tamoillari keltirilgan. O‘qish darslari orqali bolalarning fikrlash usullarini yuksaltirish haqida ma’lumotlar berilgan.