YOSHLARDA ISTE’MOLCHILIK MADANIYATINI YUKSALTIRISHNING ISTIQBOLLI YO‘NALISHLARI - Arziqulov Elboy Azim o‘g‘li (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolamiz yoshlarda iste’molchilik madaniyatini yuksaltirishning istiqbolli yo‘nalishlari haqida bo‘lib, maqolada yoshlarning bugungi kundagi jamiyatda munosib kasb egallashlari hamda ularning pulga bo‘lgan munosabatlari, ijtimoiy iqtisodiy hayot uchun zarur bo‘lgan extiyojlarni qondirishga qaratilgan dolzarb fikrlar, shuningdek muhim tavsiyalar keltirib o‘tilgan