BOSHLANG‘ICH SINFLARDA FE’L TURKUMINI O‘RGANISH - Xalilova, Shahrinso (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqola boshlang‘ich sinflarda fe’l turkumini o‘rganish haqida bo‘lib, fe’l so‘z turkumlarini boshlang‘ich sinf o‘quvchilari sinf jihatidan qismlarga bo‘lib organish bosqichlari hamda fe’l turkumlarida haqida ma’lumot berib o‘tilgan