ТАЛАБАЛАРГА ТАЪЛИМ БЕРИШ КОМПЕТЕНЦИЯСИНИ ШАКЛЛАНТИРИШДА ИНТЕРФАОЛ УСУЛЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИНИНГ ИЖОБИЙ ВА САЛБИЙ УСТУНЛИК ЖАРАЁНЛАРИ - Назирова, Зилола Расуловна (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Таълим учун интерфаол технологиялар аллақачон ўзининг ижобий ва салбий томонларини кўрсатди. Ушбу мақолада бундай замонавий асбоб-ускуналардан фойдаланишнинг ижобий таъсири унинг камчиликларидан кўра муҳимлиги ва уларнинг аксарияти ҳал қилиниши мумкин кўрсатиб ўтилди. Энг яхши вариант – ўқувчиларга барча мумкин бўлган манбалардан тажриба ва янги билим бериш учун бир нечта турли усулларни бирлаштириш, унинг бошқа усуллар билан биргаликда қўллаш хақида тавсиялар берилиши кўрсатиб ўтилган