TA’LIM-TARBIYADA JISMONIY TARBIYA VA SPORTNING O‘RNI - Rahimov, Bobirjon Abdurasulovich (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Bilamizki, hozirda barcha sohalar qatori jismoniy tarbiyaga hukumatimiz tomonidan har qachongidan ham ko‘proq e’tibor qaratilmoqda. Bu esa ta’lim-tarbiyada, shaxs ruhiyatida, kamolotida muhim o‘rin tutuvchi vositalardan biri. Maqolada ta’lim-tarbiyada jismoniy tarbiya va sportning o‘rni to‘g‘risida fikr yuritiladi.