КАТТА ҚУЁШ ҚУРИЛМАСИДА МАҲАЛЛИЙ ХОМ-АШЁЛАРГА АСОСЛАНИБ ИССИҚЛИККА ЧИДАМЛИ ОЛОВБАРДОШ КЕРАМИК ПЛИТАНИ ИШЛАБ ЧИҚАРИШ - Юсупова, С.С; Кодиров, Б.Г; Мустафоева, M.O; Мустафоев, А.И (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ушбу мақолада республикамизга импорт қилинадиган чинни буюм тайёрлаш керамик плиталари ўрнига маҳаллий хом ашёлар асосида оловбардош керамик плиталар ишлаб чиқариш мумкинлиги ёритилган.