MUAMMOLI KREDITLAR VA UNI MONITORING QILISH TARTIBI - Ergasheva , L (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqola O‘zbekiston Respublikasida faoliyat olib borayotgan tijorat banklarida tijorat banklarida amlga oshirilayotgan kredit monitoringgi amaliyoti haqida bo‘lib, unda bugungi kundagi tijorat banklari kredit portfeli monitoringgidagi kamchiliklar, yutuqlar va xorij tajribasini qo‘llashda qaysi jihatlari mamlakatimiz iqtisodiy muhiti uchun munosib ekanligi haqida qisqacha fikr bildirilgan.