O‘TLOQLASHIB BORAYOTGAN TAQIRSIMON TUPROQLAR SHAROITIDA SOYA NAVLARINING RIVOJLANISH DINAMIKASI - Rashidov , Q; Ravshanov, E; Eshonqulov, J (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada Qashqadaryo viloyatining o‘tloqlashib borayotgan taqirsimon tuproqlari sharoitida kuzgi bug‘doydan so‘ng takroriy ekin sifatida soya o‘simligini yetishtirishda o‘simlikning sug‘orish tartiblariga mos ravishda rivojlanish dinamikasi bo‘yicha ma’lumotlar keltirilgan.