AMIR TEMUR XIV-XV ASRNING BUYUK SARKARDASI - Abdilbarov , Zuhurjon Shukurjon o‘g‘li; Axmadaliyev , Muxammadali G‘aybillojon o‘g‘li; Mustayev, Ruslan Damirovich (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada Amir Temurning harbiy qurilish ishlari, qo‘shinni jangovar tartibining tuzilishi va qo‘shinning saflanish tartibi xaqida qisqa yoritilgan. Ushbu maqola Oliy va O‘rta maxsus ta’lim muassasalari talabalariga harbiy san’at sirlari bilan yaqindan tanishish uchun mo‘ljallangan.