O‘ZBEKISTON KINO SAN’ATINING RIVOJLANISH USLUBLARI VA USTUVOR YO‘NALISHLARI - Ibraymov , Shamshetdin Zinatdinovich (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbek kinosining daslabki yillari hamda Davlat rahbarining bugungi o‘zbek kinosi rivojlanishi uchun belgilab bergan eng muhum ustuvor yo‘nalishlari to‘g‘risida fikirlar bildirilgan