BADIIY ADABIYOTDA BOLALARGA XOS IFODALARNING PRAGMATIK XUSUSIYATLARI - Sharifov , Jaxongir Galiyevich (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada badiiy adabiyotda bolalarga xos ifodalarning pragmatik xususiyatlari va unga xos sifatlar ma’no xususiyatlari ochib berilgan; badiiy adabiyotda bolalarga xos ifodalarning pragmatik xususiyatlarining ma’no xususiyatlari birlamchi manbalarga tayanilib tahlil qilingan.