ETALON INTEGRALLAR - O‘razaliyev , Shirinboy Bo‘ron o‘g‘li (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Furye integrali uchun zarur bo‘lgan Erdey lemmasi va shu lemmaning tasdiqi isboti haqida