SHE’RIYAT MATNINING PRAGMATIK XUSUSIYATLARI - Okhunov , Asilbek Olimjon o‘g‘li; Xudoyberganova, Mohigul Alisher qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Mazkur maqolada she’riyat matnining pragmatik xususiyatlari, tarixi, o‘ziga xosligi hamda ayrim jihatlari muhokama etiladi.