BELGI ANGLATUVCHI SOHA TERMINLARINING DERIVATSION XUSUSIYATLARI - Hamroyeva , Muhayyo (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
So‘z yasalishi ,derivatsion qoliplar haqida, shuningdek bu qoliplar asosida belgi bildiruvchi so‘zlarning termin sifatida istalgan sohada qo‘llanilishi borasidagi fikrlar aytib o‘tiladi.Bu esa tilning lug‘at boyligini o‘sishini takomillashtiradi.