TIOMOCHEVINA MAHSULOTINING KIMYO SANOATIDAGI O‘RNI - Hamdamov , Habibjon Hayotjon o‘g‘li (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Mazkur tezisda tiomochevina mahsulotini kimyo sanoatidagi o‘rni, mahsulot ishlab chiqarishdagi asoiy bosqichlar, qurulmalar haqida ma’lumotlar bayon etilgan.