XOM ASHYO HOLIDAGI SUYUQ YOQILG‘ILARNI MINERALLARDAN TOZALASH VA NEYTRALLASH USULLARINI O‘RGANISH - Suyunova, Mahliyo Botir qizi; Raxmatov , Dilshod Tolip o‘g‘li; Daynovov , Islom Abdisalim o‘g‘li (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Mazkur maqolada xom ashyo holidagi suyuq yoqilg‘ilarni yaʼni neft mahsulotlarini mineral tuzlardan samarali usullar yordamida tozalash usullari va tozalashdan maqsad haqida, hamda tozalashdan keyin neytrallash usullari ko‘rib chiqilgan.