MURATBAY NIZANOV SHIǴARMALARINDA JUMSALǴAN FRAZEOLOGIYALIQ ÓTLESIWLER - Ayapova, H; Qarlıbaeva , G.E (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqalada jazıwshı Muratbay Nızanov shıǵarmalarındaǵı frazeologiyalıq ótlesiwler analizlengen.