SHIX QISHLOG‘I SHEVASINING AREAL LINGVISTIK TAVSIFI - Alimardanov , Elyor Ilxom oʻgʻli (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada Xorazm viloyatining Qo‘shko‘pir tumani Shix qishlogʻi shevasi tadqiq ostiga olindi. Shix qishlogʻida tarixan turkmanlar yashab kelishgan keying davrda o‘zbeklar bilan yaqin yashash natijasida ularning shevalarida anchayin o‘zgarishlar yuzaga kelgan.