TABIATSHUNOSLIK DARSLARIDA TO‘GARAKLARDA AMALIY ISHLARNING MAZMUNI VA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Saidova, Dilsora Sulton qizi; Tolibova , Oqila Yoqubovna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada, boshlang‘ich sinf darslari jarayonida bolalarni tabiat bilan tanishtirishda amaliy ishlarni tashkil etishning samarali metodlari xusisida fikr yuritilgan.