O‘RTA TA’LIM MAKTABIDA INGLIZ TILI DARSLARIGA DIGITAL TEXNOLOGIYALARNI KIRISHNING RAQAMLI XAVFLARI - Ishanova , Nargis Raxmatovna; Abilova , Zulfiya Jalgasbayevna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada o‘rta maktab ingliz tili darslarida zamonaviy texnologiyalarni joriy etish jarayoni bilan bog‘liq raqamli xatarlar muammosi ko‘rib chiqiladi. Maktab o‘quvchilari uchun internetning axborot sohasida ishlashda yuzaga keladigan o‘ziga xos tahdidlar va ushbu muammoni halqilish yullari shu maqsadda ishlab chiqilgan maxsus dasturlardan foydalanish asosida ochib berilgan.