RASSOM ESHMAMAT XAITOVNING IJOD YO‘LI - Kobilova , Feruza Nasrullayevna; Axatova, Zohira Aktam qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Mazkur maqolada Eshmamat Xaitovning hayoti, yutuqlari va o‘rganilmagan eng so‘ngi ijod namunalari haqida so‘z boradi.