RANG TASVIRDA MOZAIKA SAN’ATI - Yuldashev, Sarvar Abdurozzokovich (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Monumental bezak san’atining turi bo‘lmish mozaika tarixi, usuli qanday yaratilishi, uning bo‘lagi hisoblanmish inkrustatsiyasi haqida qisqacha ta’rif. Bugungi kundagi bu san’at turni asrab avaylash va rivojlantirish haqida umumiy fikrlar.