INSON KAPITALINI RIVOJLANTIRISHDA INVESTITSIYALARDAN SAMARALI FOYDALANISH - Xasanova, Aziza Ikromovna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada inson kapitali tushunchasining nazariy talqini va uni rivojlantirishda investitsiyalardan samarali foydalanish yo‘llari keltirilgan hamda tegishlicha takliflar ishlab chiqilgan.