GAZETA VA JURNALLAR UCHUN SARLAVHA TANLASH VA UNING MIQOVASIDAGI SARLAVHALAR NOMI - Sodiqova, Baxtigul Ibodullayevna; Hafizov, Sarvar Boborajab o‘g‘li; Bobojonov , Dilshod Jumaqul o‘g‘li (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada matning tepasida yoki boshida Gazeta yoki jurnalning sarlavhasi haqida fikr yuritiladi va ko‘pincha birinchi sahifada va tahrir sahifasida joylashtiriladi. Nashrning nomi, tahririyat guruhining nomlari va boshqa ma’lumotlar gazeta yoki jurnalning barcha nashrlarida (odatda tahririyat sahifasida) mavjud